Welkom

Welkom2020-03-27T15:53:44+01:00

Welkom

Bij Account+ staat u als cliënt centraal. Wij zijn oprecht betrokken en dat voelt u! Vanaf het eerste contact wordt er naar u geluisterd. Bezoekt u ons kantoor aan de Schoutlaan 18 te Weert, dan geven wij antwoord op uw fiscale en financiële vragen. Wij nemen de tijd voor u. Is uw vraag helder, dan gaan wij er efficiënt mee aan de slag. Geen onnodige omwegen, maar doelgericht. Zo blijven we voor u een betaalbare partner in accountancy en administratie. Onze medewerkers kennen de situatie van hun cliënten– de lijnen binnen ons kantoor zijn bijzonder kort, dat is onze kracht. Wij maken graag met iedere cliënt een bijzondere verbinding. Ook met u!

Expertise
In vakkennis lopen wij voorop en zijn wij altijd up-to-date. Wij werken met een hecht team van 13 mensen – waaronder een registeraccountant,  een accountant- administratieconsulent en twee register belastingadviseurs – met uiteenlopende expertises. De ondernemer ‘ontzorgen’, dat vinden wij belangrijk. Welke bedrijfsvorm uw onderneming ook heeft, u kunt bij ons terecht. Adviezen nodig op fiscaal, financieel of economisch terrein? Wij staan voor u klaar. Ook werkzaamheden op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening of salarisadministratie nemen wij u graag uit handen.

Stabiele factor
Wij communiceren met u zonder onnodig ingewikkelde termen op het gebied van wetgeving, in ‘gewone mensentaal’ die voor iedereen begrijpelijk is. We werken met een hecht, stabiel en trouw team, de meeste werknemers werken al vele jaren bij Account+. Hetzelfde geldt voor onze cliënten, onder hen zijn er velen die al jaren tot onze trouwe klantenkring behoren. Account+ is een stabiele factor in een steeds veranderende wereld van regels, cijfers en wetgeving. Vakkundig, laagdrempelig en betrokken!

Laatste nieuws

Ga naar de bovenkant